Kennismaken

Ik neem graag tijd om kennis met je te maken. We bespreken in 30-45 minuten wat ik voor je kan betekenen en ik beantwoord jouw vragen. We definiëren gezamenlijk jouw doelen, wensen en leerstijl om de coachingsessies vorm te geven. Daarbij vertel ik je meer over de verschillende methoden. Belangrijk is, dat we allebei een goed gevoel hebben over het eerste contact. Zodat we optimaal invulling kunnen geven aan wat jij wilt bereiken.

Coachsessies

Een coachsessie duurt 60-90 minuten. Jij bent in charge en jij bepaalt het onderwerp van een sessies. Dat vraagt om een kleine voorbereiding. Ik maak tijd en ruimte voor jou om binnen te komen en te landen, zodat jouw aandacht tijdens de coaching bij jezelf is. In de sessies werken we resultaatgericht in de vorm van gesprek, praktische opdrachten en/of lichaamswerk. Naast contact maken met wat er in je hoofd omgaat, zijn de signalen van je lichaam en het gevoel wat jij ervaart namelijk minstens zo belangrijk. Mijn coaching kenmerkt zich door bewustwording en de verbinding van ratio met intuïtie. Gedurende een coachingstraject mag je op mijn support rekenen.

Werkgebied

Op Fort Penningsveer in de polder tussen Haarlem en Amsterdam vind je mijn prachtige plek met een rijke historie. Daar ontmoet ik je graag op afspraak op dinsdag, woensdag of vrijdag. Wandelcoaching heeft plaats in de Kennemerduinen en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Mijn online werkgebied is wereldwijd.

Hanneke is een fijn, positief en enthousiast mens. Zij coacht op een professionele en warme manier. Het voelde meteen vertrouwd om met haar in gesprek te gaan. In open en prettige gesprekken heb ik waardevolle inzichten en bruikbare handvatten gekregen omtrent mijn coachvraagstuk.

Lieke van Esterik, Consultant bij Ebbinge

23 juni 2021