Ik ben Hanneke. Ik coach mensen die balans zoeken in de elementen die het leven maken: huisje, boompje, soms een beestje en werk. Ik ga voor echt. Hoe magisch mooi of hoe bikkelhard dat ook kan zijn.
What you see is what you get.

Ik wil op alle plekken mijzelf zijn en gun anderen dat ook. Keuzes maken vanuit je hart en deze delen met de mensen in jouw omgeving, naast alle rationele overwegingen, geeft vrijheid, liefde en zelfvertrouwen. Het vraagt moed en lef om kwetsbaarheid te tonen die daarmee gepaard gaat. De kracht van kwetsbaarheid is groter dan je denkt.

Als je aandacht aan jezelf geeft, kun je aandacht voor anderen hebben. De kracht van stilte, even niets zeggen en met jezelf zijn, vind ik het meest wijze moment van de dag. Mijn familie en de omgeving van het strand, buiten zijn in de natuur, zet me met beide benen op de grond. Mijn rol als partner en moeder in een prachtig samengesteld gezin in combinatie met het ondernemerschap voeden mijn ambitie om het beste uit mijzelf te halen en het leven, de liefde en de wijsheid door te geven.

In het gesprek breng ik ter sprake wat ik hoor, zie en voel. Om het inzicht in jezelf en in jouw contact met anderen te vergroten. Ik sta bekend als een lichtvoetige verbinder met een open vizier. Mensen voelen zich bij mij veilig en snel op hun gemak.

Mijn achtergrond als leidinggevende bij een grote retailorganisatie en in diverse operationele rollen en staffuncties bij verschillende bedrijven, maken mij een ideale gespreks- en sparringspartner.

Ik ben een open, oprechte en spontane vrouw. Ik ben ondernemend, analytisch kritisch, sportief, eigenwijs, hands on, enthousiast, stoer, nieuwsgierig, verbindend en verzorgend. Zo dat is een lekker lijstje. Geloof me, ik ben kritisch genoeg om mijn mindere kanten in te zien. Ik ben mijn hart achterna gegaan en daarom getrouwd met Hans. We hebben een dynamisch samengesteld gezin met vier prachtige kinderen. Mijn magicmakers zijn vooral buiten bezig zijn; (water-)sport, het strandleven, en genieten van eten en drinken in gezelschap van familie en vrienden en een vuurtje.

Ik heb iets te doen hier en dat is een stukje bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin mensen aandacht hebben en een beetje lief zijn voor zichzelf en elkaar. Tijdens mijn studies heb ik me verdiept in coaching, organisatieverandering, bedrijfsethiek, duurzaamheid, de Franse taal en commercie. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en daarom heb ik mij op laten leiden tot coach bij een door International Coach Federation (ICF)-geaccrediteerde opleiding.

In managementfuncties gaf het mij een waanzinnige voldoening bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Het aanmoedigen om te onderzoeken wie je bent, wat je belangrijk vindt, jezelf te mogen zijn, uit laten proberen, fouten maken en uiteindelijk een eigen vorm laten vinden en daarin vertrouwen voelen. Het paste me als een jas. De processen in de onderstroom die ik oppikte in contact met collega’s en stakeholders fascineerden mij. Iemand een ‘ja’ horen zeggen op een voorstel, terwijl een ‘nee’ of twijfel voelbaar en onuitgesproken aanwezig waren. Mensen zien mee lopen in de grote stroom met anderen, omdat jezelf zijn soms anders is en spannend. Op kracht en karakter mensen een baan uitmuntend zien doen en merken dat de energie er aan alle kanten uitliep. Ik zag en zie het veel mensen doen. Gewoon maar doorgaan. Stilstaan wordt vergeten, er is geen tijd voor of het voelt onbekend of spannend. Want wat komt er dan? De nieuwsgierigheid naar wat er komt als iemand reflecteert op zijn of haar gedrag, het energieniveau en het verbinden van ratio en intuïtie, daarin floreer ik als coach met een grote nieuwsgierigheid.

"Als je aandacht aan jezelf geeft, kun je aandacht voor anderen hebben."

“Hanneke luistert op een zeer actieve manier. Ze vraagt zeer goed door op dat wat ze hoort en ze stelt juist ook vragen over dat wat ze niet hoort. Een hele prettige coach bij wie ik mij snel comfortabel voelde en die mij uitstekend heeft geholpen. ” 

Dolf Wubbe, Zelfstandig HR Professional

8 mei 2021