Plezier met een hoofdletter

Motivatie, betrokkenheid en plezier zijn sleutels voor gelukkige werknemers en een positief bedrijfsresultaat. In 2006 werd het verlies van ongemotiveerde medewerkers binnen Nederlandse bedrijven al geschat op 15 miljard euro. Covid en de huidige mondiale uitdagingen brengen deze cijfers niet omlaag, integendeel.

Wat is het nieuwe normaal anno 2022 als het om motivatie op de werkvloer gaat? En waarin de werkvloer een flexibel begrip is geworden. Dit is het moment van de grote reset naar het nieuwe normaal in hybride vorm mét aandacht voor elke individu. Daarom is er juist nu behoefte aan coachend leiderschap.

Ik coach mensen in organisaties die zich richten op het creëren van nieuwe perspectieven, fundamentele veranderingen en teamgeest in het belang van de mensen die er werken. Vanuit mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in de mensen en hun drijfveren, richt ik me op het versterken van de intrinsieke motivatie. De basis voor duurzame inzetbaarheid van de mensen in de organisatie vanuit intrinsieke motivatie wordt gelegd zodra er vanaf het eerste contact aandacht is voor autonomie, verbinding en competentie.

Ik ben opgeleid in het Coach Potential Programm, met als basis de normen en ethiek van de International Coach Federation (ICF). Mijn coaching biedt ruimte en aandacht voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap van jou en je medewerkers. In mijn coaching maak je onder andere kennis met transformatie, waardoor onproductieve gedragspatronen worden doorbroken. Mensen leren beter naar zichzelf te luisteren waardoor een betere samenwerking met anderen mogelijk wordt. Ik houd rekening met de persoonlijke leerstijl voor het vormgeven van coaching op maat en maak gebruik van ervaringsgerichte werkvormen. Ik coach ondernemende managers en mensen aan wie zij leidinggeven.

Naast coaching geef ik trainingen voor het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag en ik begeleid intervisiegroepen. 

Gun jezelf en je team die extra aandacht om te kunnen ontwikkelen tot een gelukkig en waardevol mens in en laat mij je daarbij helpen. Mijn missie leg ik graag in een persoonlijk contact uit en licht toe waar ik jullie meerwaarde kan bieden.

"Je hoort een ander, als je naar jezelf kunt luisteren."

Interesse in een samenwerking?

Ik vertel graag waar ik jullie meerwaarde kan bieden.

Hanneke heeft in een aantal gesprekken de juiste vragen gesteld. Door heel goed naar mij te luisteren en niet los te laten, heeft ze me echt bewogen om tot de kern van mijn coachingsvraag te komen. Daarna heb ik goede stappen in mijn persoonlijke ontwikkelingen kunnen zetten. Hanneke laat je hard werken aan jezelf. 

Herman Dupon, HR Director Distributie & Transport Albert Heijn

30 juni 2021