Na een kennismaking is het onderwerp van jouw coachvraag helder. In een enkele coachsessie zoeken we de diepte op en onderzoeken we jouw bewuste en onbewuste processen. Aan het einde van het gesprek heb je meer inzicht en bewustzijn ten aanzien van jouw vraagstuk en is je doel bereikt. Eventueel met een concrete vervolgstap. Duur van 1 coachsessie 60-90 minuten.

Individueel traject

In de kennismaking bespreken afhankelijk van jouw doelstelling(-en) hoeveel sessies passend zijn, de frequentie en de vorm. Hierbij houd ik rekening met jouw leerstijl. Ik coach mensen op uiteenlopende levensthema’s, zowel op professionele- als persoonlijke vraagstukken. Wanneer werk en privé in balans zijn is het vanuit die ontspanning makkelijker keuzes te maken. We kijken samen vooruit en sluiten af met een eindgesprek.

Lees hier verder Over Jou

Traject next level

Organisaties vragen coachend leiderschap van authentieke mensen. Ga je een volgende stap zetten in je carrière, sta je voor een belangrijke keuze en kan je daar reflectie in gebruiken, dan helpt het om jouw persoonlijke leiderschap te ontwikkelen en/of te verstevigen. Ik coach je daar graag in.

Het resultaat?

 1. je maakt verbinding met jezelf én met de ander in je omgeving.
 2. je weet wie je bent, waar je voor staat en je staat beter je mannetje, vrouwtje of hen.
 3. je ontwikkelt je persoonlijke leiderschapskills en leert ze bewust in te zetten.
 4. je hebt inzicht in en bent je bewust van (onproductieve) gedragspatronen en verhoogt je effectiviteit.
 5. je experimenteert met nieuw gedrag en ontwikkelt coachend leiderschap wat zorgt voor een betere samenwerking.
 

Gedurende 4 maanden, ontmoeten we elkaar twee keer paar maand na de kennismaking. Het is een moment van reflectie in je professionele loopbaan op jouw leiderschap, de plek die het in je leven inneemt en hoe jij als leidinggevende wordt ervaren. Jouw nieuwe inzichten en bewustzijn geven een ander perspectief en richting aan jouw keuzes voor volgende stappen. Het experimenteren met nieuw gedrag is onderdeel van dit traject.

Thema’s in beeld: autonomie, verbinding en motivatie. Onderwerpen van gesprek waar je zelf een keuze in maakt. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Verbinding met jezelf én de ander. Gedragspatronen doorbreken. Feedback ontvangen en geven. Ontspannen & hybride werken. Van kwetsbaarheid naar kracht. Zelfverzekerd acquireren. Zelfverzekerd ondernemen. Emoties in beeld. Eigen keuze onderwerp.

Multiple Choice Camp

Voor 2e en 3e jaars advocaat stagaires

Bewust kiezen voor een toekomstig medewerkerschap, daar is reflectie voor nodig. Young Professionals in de advocatuur leren en reflecteren samen in een informele, open en veilige setting als voorzet in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat over persoonlijk leiderschap en het ontwikkelt bewustzijn, vertrouwen, durf, leervermogen en vaardigheden om bewust keuzes te kunnen maken die overeenstemmen met iemands’ intrinsieke motivatie. Het Multiple Choice Camp is een laagdrempelige manier om een eerste stap te zetten in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. 

Waarom investeren in persoonlijk leiderschap?

  • Het getuigt van goed werkgeverschap.
  • Het geeft inzicht in en bevordert de intrinsieke motivatie, en dat zorgt weer voor een gevoel van verbondenheid van mensen bij kantoor. 
  • Het geeft inzicht in persoonlijke waarden & ambitie versus de waarden & ambitie van het kantoor.
  • Het draagt bij aan duurzame inzetbaarheid.

 

Het programma:

–    Telefonische intake

–    Multiple Choice Meeting met peers
            Thema’s: keuzes maken / waarden & werk / magic makers & energievreters
            Locatie Fort van Penningsveer, Haarlemmerliede of op locatie naar wens.
–    2 x (wandel-) coaching persoonlijke thema’s met een ICF geaccrediteerde coach.

Intervisie

Intervisie gaat over inzicht krijgen in je eigen persoonlijke relatie tot een onderwerp wat je professionaliteit en perspectief vergroot. Hierdoor kun je met nieuw gedrag experimenteren op de werkvloer.

Het doel van intervisie is leren met en van elkaar door gebruik te maken van diversiteit, ervaring, opleiding en elkaars werksituaties. In veiligheid en vertrouwelijkheid experimenteer je met het stellen van vragen, je stimuleert elkaar tot acties en leert samen door middel van reflectie.

Intervisie geeft mensen een plek voor reflectie met vakcollega’s. Mensen die dezelfde taal spreken, zich kunnen verplaatsen in jouw situatie en waar je geen directe werkrelatie mee hebt. Om het onafhankelijke karakter en de veiligheid in de groep te bevorderen, geef ik de voorkeur aan een samenstelling van deelnemers die geen teamleden van elkaar zijn.

Intervisie met mij als begeleider daagt het leervermogen uit en creëert diepgang. Ik neem mijzelf mee en dat betekent ook mijn empathie, humor en directheid.

Intervisie voor advocaten

In de advocatuur begeleid ik vaste groepen deelnemers voor het behalen van hun jaarlijkse kwaliteitstoets en 4 PO-punten. Ik ben geregistreerd gespreksleider bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kantoren kunnen mij benaderen voor het intern begeleiden van intervisiegroepen met deelnemers van verschillende secties. ZZP-ers kunnen mij benaderen voor het begeleiden van een intervisiegroep, samengesteld op eigen initiatief.

Training

Training

Inhouse Traject

Voor organisaties hanteer ik op maat gemaakte coachingstrajecten, trainingen en intervisie toegespitst op duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap binnen de organisatiestrategie.

Ik ben bij Hanneke gekomen omdat ik op dat moment op meerdere vlakken in mijn leven tegen een muur aanliep. Het was voor mij nodig om uit te zoeken wat ik echt wilde en waar ik gelukkig van zou worden. Wat heel fijn is aan Hanneke: Ze laat je zelf tot oplossingen komen. Ze gaat uit van de kracht die in je zit om anders tegen zaken aan te kijken en verder te komen. Het is ontzettend fijn om met haar in gesprek te gaan, je krijgt enorm veel steun en begrip. Precies wat ik op dat moment nodig had. Ze houdt je de spiegel voor die je op dat moment nodig hebt. Het betekent niet dat je leven ineens makkelijker wordt, maar voor mij zijn er op meerdere vlakken dingen in beweging gezet. Ik heb er enorm veel aan gehad en gun andere mensen hetzelfde.

Esther Stam, Campagne marketing specialist, Insight & Judo commentator 

12 september 2021