Het begint bij jou en jouw keuze om opnieuw naar jezelf te kijken. Stel je zelf de vraag: waar blink ik in uit? Wat zijn mijn magic makers? Maar ook wat zijn mijn energievreters? Wat vertelt je ratio jou en wat je intuïtie? Wil je je bewustzijn vergroten, een stap verder komen en je uitzicht verruimen?

Ik help om het inzicht in jezelf helder te krijgen, waardoor je bewust keuzes kunt maken op persoonlijk en professioneel vlak. Keuzes die bij jouw doelen en jouw leven passen. Kernwoorden in mijn coaching zijn nieuwsgierigheid, doelgerichtheid, moed, lef en kwetsbaarheid. Maar er mag ook gelachen worden. Ik kijk en luister naar alles van jou en breng ter sprake wat ik hoor, zie en voel. Dat kan verrassend maar ook confronterend zijn. Ik zorg voor een veilige omgeving, zodat jij uit je comfortzone durft te stappen. Met als doel dat jij je blik op de horizon kunt verbreden of verdiepen. ‘To boldly go, where no one has gone before.’

Juist nu, na de pandemie, die ieders leven heeft veranderd, is een ‘reset’ gevraagd. En is het mogelijk invulling te geven aan wat jij belangrijk vindt en waar jij je goed bij voelt. Mijn missie, dat ben jij en jouw nieuwe perspectief. Ik ga er graag met je over in gesprek.

“Wat zijn jouw magic makers en energievreters?”

Coaching voor jou?

Coaching helpt bij het veranderen van perspectief. Herken jij jezelf in één van onderstaande vragen? Als je vervolgens wilt weten of coaching voor jouw vraag en ontwikkeling passend is, neem dan met mij contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

•   Je bent aangekomen op een punt in je carrière en je wilt bewust keuzes maken omwille van je professionele ontwikkeling.

•   Je vind je zelf weinig waard, hebt (te) weinig zelfvertrouwen of praat jezelf kleiner dan dat je werkelijk bent.

•   Je loopt vast in patronen, overtuigingen en mitsen en maar’en.

•   Je hebt behoefte aan bewust stilstaan bij successen en positiviteit in jouw leven.

•   Je voelt je geremd om te zeggen wat je werkelijk vindt, voelt of wenst.

•   Je verlangt naar meer plezier in je werk.